Notícies

Nova web del Centre d’Estudis de Valldoreix

Ens plau de presentar-vos la nova pàgina web del Centre d’Estudis de Valldoreix.
Des del 1998 venim funcionant com a Centre per la divulgació i preservació del Patrimoni, especialment el de Valldoreix, on tenim el nostre punt de referència, tot i que la nostra mirada va més enllà i col·laborem activament amb moltes d’altres organitzacions. Amb aquesta nova pàgina web en format blog volem potenciar el caràcter obert i participatiu que la nostra entitat ha mantingut des dels seus inicis.

Aquí trobareu les nostres últimes notícies, les diferents activitats que oferim (conferències, cursos, sortides…), articles d’opinió, cròniques, fotografies… així com tota la informació necessària per posar-vos en contacte amb nosaltres.

Dins l’àmbit de la divulgació, el nostre centre al llarg de l’any realitza tot un seguit d’activitats que es centren principalment en xerrades, conferències i visites guiades a indrets d’interès cultural, històric, artístic i patrimonial.

Amb el nou format blog la relació del Centre d’Estudis amb vosaltres, els internautes, esdevé més fluida i bidireccional. Ara podeu deixar-nos comentaris, connectar-vos a les nostres xarxes socials i enviar-nos informacions via mail que poden ser publicades.

Aprofitem per recordar-vos Centre d’Estudis de Valldoreix (Valldaurex) és un centre obert per tothom que estigui interessat en aquests temes, o ser un aficionat a la Història, l’Art i la Cultura. Tots teniu les portes obertes i us convidem a que ens visiteu.

Esperem que la nova web i tot el que s’hi publiqui sigui del vostre interès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s