Sobre nosaltres

Des del 1998 venim funcionant com a Centre per la divulgació i preservació del Patrimoni, especialment el de Valldoreix, on tenim el nostre punt de referència, tot i que la nostra mirada va més enllà i col·laborem activament amb moltes d’altres organitzacions.

Dins l’àmbit de la divulgació, el nostre centre al llarg de l’any realitza tot un seguit d’activitats que es centren principalment en xerrades, conferències i visites guiades a indrets d’interès cultural, històric, artístic i patrimonial.

La recerca és un dels nostres punts d’interés, per aquest motiu publiquem una revista, VALLDAUREX, on es poden trobar estudis, i conclusions d’investigacions del tot inèdites sobre temes diversos. Aquí a la web trobareu referències a la secció específica de la revista amb petits resums o extractes dels articles publicats.

Us comuniquem que el Centre d’Estudis de Valldoreix és un centre obert per tothom que estigui interessat en aquests temes, o ser un aficionat a la Història, l’Art i la Cultura. Tots teniu les portes obertes i us convidem a que ens visiteu.

Una salutació.

ARXIU-PARROQUIAL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s